Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
szülinap


Bogi ma három éves! Próbálunk Esztivel tartalmassá tenni ezt a napot, Bogi számára, reméljük sikerült.

Reggel elmentünk egy áruházba, ahol 3 éves kortól lehet csak játszani, úgyhogy eddig hiába nézte Bogi a sok labdát, játékot, nem mehetett be. Nyitás után nem sokkal már ott is voltunk, papírmunka, kézre pecsét elintézve és néztük Bogi, milyen örömmel megy be játszani.

Egyből elakadt egy nagy papucsnál, amibe teljesen be lehetett bújni. Nagyon tetszett neki, több alkalommal is visszatért, mielőtt a labdák közé vetette volna magát. De végül ez is eljött és nagy mosollyal ugrott be a labdatengerbe, majd mászott ki és újra és újra.

Láttuk, hogy élvezi, elköszöntünk, integettünk neki és elindultunk vásárolni. Épp arra részre értünk ahová menni szerettünk volna, mikor a hangosbemondón halljuk, hogy Bogi várja szüleit a játszóházban :) Kiderült, hogy történt egy kis baleset, mivel játék közben összefutott egy kisfiúval. Többször is elmondta nekünk, hogy nekijött egy kisfiú ..., de persze később elmondta, hogy ő is futott és a kisfiú is, szóval a játék hevében összeütköztek.

Kis kitérővel hazamentünk ebédelni, de Bogi olyan fáradt volt, hogy inkább aludt.

Alvás után jött az ebéd, a szülinapi torta és persze az ajándékok. Mikiegeres illetve miniegeres pizsama, mikiegeres bögre, mikiegeres papír zsebkendő, mikiegeres kulacs és két Anna és Peti könyv. Az ajándékok tesztelésében Detti is segített.

Ebéd után európa napra mentünk, ahol Bogi festett, majd bement egy ugrálóvárba. Hát az ugrálóvár is veszélyes üzem :), pár perc ugrálás után neki is esett egy kisfiúnak. Szerencsére volt még játék, így továbbmentünk és azokkal játszadoztunk egy keveset.

Hazafelé beugrottunk a pesti nagyszülőkhöz, ahol szintén repkedtek az ajándékok. Mártától például egy mikiegeres vagy miniegeres - nem ismerem megy :) - párnát kapott. Hiába, ő most a nagy kedvenc.

Este még sokat játszottunk, majd alvás előtt az új Anna és Peti könyvből olvastunk fel pár mesét és már csukódott is le Bogi szeme.

 

 

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

Már reggel éreztem, hogy a mai nap más mint a többi.

Anyu nagyon szép ruhácskát adott rám és hétköznap ellenére Apu is otthon volt, fél kilenckor még együtt aludtunk a nappaliban :) Ennek sajnos az is az előzménye, hogy péntek óta gyengélkedem. Hétvégére belázasodtam és köhögni kezdtem, ma hajnalban sem tudtam már aludni a köhögéstől,muszáj volt reggel rápótolni.

alvás_20110525_2037343182

A délelőtt lazán telt, sétáltunk egyet, az ellopott kerékpárt pótlandó megnéztünk Apunak egy akciós bringát, de sajnos már eladták.

Ebéd után, kihasználva a jó időt autóba ültünk és elvittek Anyuék a Városligetbe, az Állatkertbe.

Nagyon tetszett!! Ahogy beléptünk a kapun jött egy ovis csoport velem szembe, integettem is nekik, nagyon örültek neki. Gyalog folytattam utam a makik és a csimpánzok felé, nagyon aranyosak voltak. Anyu mindent megmutatott nekem, nagyon sok érdekes állatot láttam. Volt magas hosszúnyakú, fehér paci fekete csíkokkal, ugráló nagy halak, akik összeszedték a karikákat, színes rikácsoló madarak és még sok csodás élőlény.

Remélem később még visszajövünk, mert a sok látnivalóba elfáradtam és egy kicsit szundikáltam. El sem tudom képzelni, mi mindent hagytam ki emiatt.

Hazafelé felvettük a pesti nagyszülőket, Ferit és megkínáltam őket a tortával, amit Anyu sütött nekem.

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.