Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
születés


 

Régóta mondogatták Anyuék, hogy eljön majd a nap és lesz egy igazi Kistesóm, akivel később sokat játszhatok.

Egyszer Anyu el is vitt magával egy orvoshoz, ahol képeket mutattak, hogy ott a keze, a feje, ott a Kistesó. Sajnos én nem láttam semmit, de egyre jobban érdekelt, hogy milyen is lehet, ki lehet Ő. Anya mindig mutatta, hogy ott van a hasában, de hát nehéz volt ezt elképzelni.

Tegnap Anya és Apa elment otthonról míg aludtam, reggel csak a Nagymamát találtam otthon. Mutattam is Anyáék üres ágyát, mire a Nagyi mondta, hogy elmentek a Kistesóért, pár napig most nála leszek.

Ma reggel jött Apa és mondta,hogy délután elvisz engem is Anyához és Bernadetthez,hiszen így hívják a Húgomat.

A nap jól telt, sokat játszottam Jejivel, de azért csak vártam már a délutánt, a találkozást. Most életemben először úgy mentem be egy kórházba, hogy nem féltem, nem sírtam :).

Kistesó nagyon vicces. Sokkal kisebb nálam, picike mindene, egy fura ruhába bujt, hiába kerestem még a lábát sem találtam meg. Sokat még nem foglalkozott velem, inkább aludt élvezte a sok szeretet, ringatást.

Na de most már beszéljenek a képek:https://picasaweb.google.com/Bak.Bogi/Bernadett?authkey=Gv1sRgCOu74YGx4NqLXA

 

 

 

 

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

Tavasszal párommal rendezgettük a dolgainkat, készűltünk kislányunk érkezésére. Ekkor találtam meg egy régi levelemet melyet első és egyben utolsó táborozásomről küldtem szüleimnek. Így kezdtem: Jól érzem magam. Gyertek értem időben az állomásra, délután érkezünk és így tovább a hazamenetelről. majd a vége ui.: Jól érzem magam.

Jót mosolyogtam rajta, és arra gondoltam, hogy írok majd egy naplót Bogi kislányom születésekor, a napi érdekesebb történésekről. Biztos vicces lesz, később elolvasni, vagy legalább is a lányom jóérzéssel olvassa majd.

A születés persze borított mindent. Bogi pár héttel hamarabb jött, és hiába készültünk néhány dolog elmaradt. Páromtól kapott list alapján elkezdtem rohangálni, kiskádért, mérlegért, cumiért, még pelenkáért és a többi apróságért az Apróságért :)

Bogi 2540 grammal és 50 cm-rel született. Nagyon aranyos, mindenki el van ájulva tőle.

Az első napokban Eszti anyukájának Teca nagymamának segítségét kértük. Tapasztalt védőnőként tanítgat a gyermekápolás csínjára-binjára és készíti fel a lakást a védőnő látogatására :) Sokan segítenek ebben, Dórával az élen.

Épp Bogi tisztába tételében segített, mikor egy óvatlan pillanatban szembe állt kislányunkkal, aki helyet készített a következő adag tejcinek. Ő is fürdött :)

Éva nagymama és Feri nagypapa a ringatásban vette ki a részét. Végig óvta Bogi álmát a délután szunyókálásban.

Jóska nagypapa sajnos távolról követi most az eseményeket, valakinek dolgoznia is kell :)

A mai nap jutottunk el odáig, hogy én fürdettem Bogit. Persze Eszti segítségével, hiszen mégis csak közös feladat ez. Az első pár mozdulat során egyet-egyet felsírt a baba, majd kacér pillantásokkal nézte a műveleteket. Remélem valami hasonlót gondolt közben: aranyos ez a fickó, nem igazán tudja még a dolgát, de tök jó, hogy így igyekszik. Segítek neki, legyen meg az önbizalma, hogy holnap is ő fürdessen.

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

 

 

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.