Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
szánkó


Unalmas pénteknek indult a mai szombat, ugyanis ma kellett ledolgozni a karácsonyt. Esővel riogattak, de hirtelen jó hideg lett mára, és gyönyörű hóesés lett belőle. Egész délelőtt esett, irigykedve néztem ki az iroda ablakából.

Esztit felhívtam, gyorsan megállapítottuk, hogy remek alkalom lenne ez egy kis szánkózásra, ezzel ünnepelnénk, hogy Bogi épp ma 7 hónapos. Szánkót sajnos nem sikerült venni, a nagy leárazás miatt gyorsan elkapkodták.

Szerencsére nagyon vigyáztam a gyerekkori szánkómra, így hazafelé csak be kellett ugranom érte Mártához. Kicsit rozsdás volt már, a kötele is elszakadt, de úgy nézett ki, hogy megteszi. Apuval gyorsan megreparáltuk és már szaladtam is vele haza. Miközben húztam a szánkót, hívtam Esztit, hogy öltözhet Bogi, lesz meglepetés. Egy picit elkéstem ezzel, Bogi az igazak álmát aludta.

Sebaj, hazamentem, majd miután Bogi felébredt, lementünk az utcára. Szépen esett még a hó, a szánkó is jól csúszott, Eszti és Bogi is élvezte.

A "dokumentációért" köszönet Ferinek, aki ebben a zord időben is vállalta a fotós szerepét:)

hahoo_20110515_1778761937

{affiliatetextads 3,,_plugin}

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.