Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
orvos


Sejtettem. Valamit sejtettem. Olyan fura dolgok történtek velem mostanában, amit nem tudtam hova tenni. Vasárnap éjjelre egy zacskót ragasztott Anyu a lábam közé. Akkor még jót nevettem rajta, nem értettem, hogy minek nekik az a pisi. Különben is mindig teszek valamennyit a pelenkába, azt is tudják nézegetni ha az tetszik nekik.

Aztán másnap elvitettek egy nénihez, aki elkezdett tűvel szurkálni. Megszúrta a kezem, aztán a kézfejem, majd a másikat is. Hiába üvöltöttem, hogy hagyjon már békén, nem érdekelte őket. Szerencsére ott volt Anyu is, elvett a néniktől és megnyugtatott.

Majd jött a szerda hajnal. Ilyen még nem volt, hogy négykor felébresztettek volna reggelizni. Na mindegy, ha már így történt jól teleettem magam, ki tudja, ebből még bármi is lehet. Lett is. Elvittek egy nagy házba, ahol sok kisgyerekkel találkoztam. Nagyon élveztem, szép matricák voltak a falon, Anyu is és a Nagymama is ott volt.

Aztán egyszer csak bácsik jöttek értem és elvittek Anyutól. Persze, hogy sírtam, de nem emlékszem mi történt velem. Egyszer csak felébredtem, egy cső állt ki a kezemből, csupa narancssárga volt a fejem valamilyen szertől, egy kis kötés volt a fülem mellett és sírtam. Még jó, hogy Anya ott volt, gyorsan megnyugtatott, aztán végiggondoltam, ez elmúlt napokat.

Most már értettem mindent, ami eddig történt. Durcás is lettem, még Apára sem néztem rá mikor bejött délelőtt, inkább az ásványvizes üveget bámultam. Aztán, ahogy ott feküdtem átgondoltam, hogy mi minden történt velem és, hogy a végén mindig nekem lett jó. Biztos így lesz most is bár még semmi különöset nem érzek, talán, majd ha nagyobb leszek. Ettől a kedvem is a régi lett, újra mosolyogtam, nevettem, szórakoztattam a szobában lévőket. Biztos tetszett nekik, mert nemsokára cicit is kaptam, mi kell még? :)

Este már otthon is aludtam a szokott helyemen, fárasztó egy nap volt.

bogi_20110427_1076391978

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.