Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
nyaralás


Bogi megkezdte éves rendes nyaralását :)

Ebben a hónapban most ment el Esztivel Balatonalmádiba, kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Ez persze nekem is pihenés, mivel elég mozgalmasak az éjszakák.

Én is északai bagoly voltam, de Bogi rajtam is túltesz. Van, hogy egész éjjel 1-2 órát alszik csak, inkább nézelődik vagy kiabál egy kicsit.

Nyaralások alatt interneten keresztül web kamerával tartjuk a kapcsolatot. Mégiscsak nagy találmány ez, internet úgyis meg, ez meg ingyen van rajta, hát nosza :)

Pár fotót készítettem is gyorsan az útókor számára.

 

bogi_webcam_1_20110426_1925606866 bogi_webcam_2_20110426_1285689372

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most hétvégén megyek értük, a legutóbbi hazautunk kalandosan hosszúra sikerült.

Győrött volt egy megbeszélésem így gondoltam, a kellemest összekötöm a hasznossal, hétvégére én is csatlakozom hozzájuk és hétfő korán reggel indulunk is. Közelebb is van onnan menni, időt nyerek vele.

Az indulásig semmi gond nem volt azon kívűl, hogy a nyár eddigi legmelegebb napját fogtuk ki. A tervek szerint 9 körül értem volna Győrbe és délig megbeszéltem volna, míg Esztiék sétálnak a városban, ebéd majd pesten én be a munkahelyemre, míg Eszti tovább hazafelé. A GPS-t este beállítottam, Győr, Verseny utca, így nagy magabiztossággal vágtunk neki az útnak. A röpke 80 km-hez, amire 70-80 percet gondoltam, majd 2 óra kellett. Ráadásul a GPS Győr belvárosában egy kereszteződésben közölte, hogy megérkeztünk ... Valamiért nem jegyezte meg a pontos célt ... Egy kis telefonos segítséggel azonban úrrá lettünk a helyzeten. Eszti sétálni, én megbeszélni mentem, de alig telt el fél óra, Esztiék a nagy melegben feladták jöttek velem dolgozni :)

A megbeszélést egy munkaebéddel kiegészítettük majd a folytatás után negyed három fele elindultunk haza. Mivel elég lassan haladtunk, beiktattunk egy megállót Tatabányán, meglátogattuk Pataki Pistát, Eszti volt kollégáját. Bogi észrevette, hogy három az óra, így etetés neki is, nekünk is. Elbeszélgettünk, elment az idő, négy után indultunk tovább.

Ekkor már nem volt értelme visszamennem, így a Dédnagymama felé vettük az írányt, este hatra oda is értünk. Itt is eltöltöttünk egy órát, Bogi előre jelezte a hat órát, így etetés neki is, nekünk is :), beszélgetés majd tovább.

Beugrottunk szüleimhez is, ők is lássák mennyit fejlődött Bogi a nyaralás alatt, majd siettünk haza mivel már mindhárman fáradtak voltunk.

Így lett egy kis kiruccanásból egész napos túra. Hogy mire emlékszik ebből Bogi, hát nem tudom, de remélem hamarosan elmondja :)

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

 

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.