Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
esküvő


Szombaton volt Dóri és Gergő esküvője, ahová természetesen mindhárman hivatalosak voltunk.

Bogi is látta a készülődést és érezte, hogy ez a nap ismét más mint a többi. Nagyon élénk volt, délelőtt nem is aludt várta, hogy mi fog történni. Aztán eljött a pillanat, mikor felvette a legszebb ruháját és elindultunk az esküvőre.

bogi_eskuevn_20110916_1640313615

Még a kocsiban is alig aludt el, csak fél órácskát pihent, mire megérkeztünk a hotelba. Miután felébredt, egyből járt-kelt, örült a sok embernek és a hasonló korú gyerekeknek, mindenkire mosolygott, integetett :)

Láthatóan egész nap fel volt dobva, a szertartások alatt is alig bírtunk vele, mindegyikről ki kellett jönnöm vele, így pár részről sajnos lemaradtam :(

Jókedve a vacsora alatt is megvolt, a hortobágyi palacsintát is megkóstolta, ivott a bodza szörpből, szóval mulatott a maga módján.

Késő este hazahoztam Bogit és a pesti nagyszülőket, hogy vigyázzanak rá éjjel én pedig visszamehessek mulatni egy kicsit. Összeszedtem pár holmit még és mire visszaindultam a lagziba Bogi már aludt is.

Szép este, szép esküvő volt, innen is gratulálunk az Ifjú párnak.

A nap többi képe itt érhető el.

{affiliatetextads 3,,_plugin}

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.