Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
bogi


A Húsvét előtti héten a Bogival sokat játszottunk az udvaron sok új embert ismert meg, gyakorolta a hintázást, csúszdázást, futkosást és sok egyéb mindent amit egy ilyen korú kislánynak kell csinálni.

Valamiért a homokozás a Bogi nagy kedvencei közé tartozik. Mindig hozza a homokozó felszerelését. Szerencsére jó idő volt a héten így lehetett játszani a homokozóban. Csak azt kellett megértetni vele, hogy azért a homok hideg és nem szabad beleülni, csak úgy ha valamit tesz a feneke alá. :) Szerencsére ezt nagyon hamar megértette és nem is nagyon kellett rászólni ezért. Egy műanyag vár maradékaiból csináltunk ülőkét és arra csücsült le.

Pénteken elment a nagymamával délelőtt nyuszit simogatni és etetni az egyik játszóházba. Sajnos az éjjel esett az eső így amikor hozzám ért nem lehetett elmenni a homokozóhoz, mert minden nagyon vizes volt... Boglárka nagyon csalódott volt, hogy nincs homokozás... Hogy ne legyen vita abból, hogy nem engedem a homokozóba az tűnt a legjobb ötletnek, ha felmegyünk a lakásba és ott "rosszalkodunk" valamit vagy mesefilmet nézünk. De a Boglárka elég önálló kislány és nem úgy van, hogy azt csinálunk amit én eltervezek, hanem azt csináljuk amihez neki van kedve... Már amikor legutóbb nálam járt akkor elkezdte letakarítani a terasz, így amikor felhoztam és meglátta a seprűket és a lapátot rögtön sietett hogy folytassa amit abbahagyott a múltkor.

Bogi-husveti-takaritas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi-husveti-takaritas

 

Bogi-husveti-takaritas

 

Bogi-husveti-takaritas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi-husveti-takaritas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi-husveti-takaritas

 

 

Látod Feri, ennyi az egész és utána milyen szép lesz a terasz!  Ezt Te is meg tudnád csinálni, nem olyan nagy dolog...

... gondolhatta talán ...  Beszélni még nem akar úgyhogy nem tudom mi járhat a kis buksijában.

 

A munka után jól esett egy kis pihenés egy kis láblógatás egy kis mesenézés

 

Bogi-pihi-mese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi-pihi-mese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem azért azon is bánkódott, hogy elmaradt a homokozás...   Remélem hamarosan jobb idő lesz és megint mehetünk a kertbe játszani!

 

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

 

..

 

 

 

 

 

Bogi ma három éves! Próbálunk Esztivel tartalmassá tenni ezt a napot, Bogi számára, reméljük sikerült.

Reggel elmentünk egy áruházba, ahol 3 éves kortól lehet csak játszani, úgyhogy eddig hiába nézte Bogi a sok labdát, játékot, nem mehetett be. Nyitás után nem sokkal már ott is voltunk, papírmunka, kézre pecsét elintézve és néztük Bogi, milyen örömmel megy be játszani.

Egyből elakadt egy nagy papucsnál, amibe teljesen be lehetett bújni. Nagyon tetszett neki, több alkalommal is visszatért, mielőtt a labdák közé vetette volna magát. De végül ez is eljött és nagy mosollyal ugrott be a labdatengerbe, majd mászott ki és újra és újra.

Láttuk, hogy élvezi, elköszöntünk, integettünk neki és elindultunk vásárolni. Épp arra részre értünk ahová menni szerettünk volna, mikor a hangosbemondón halljuk, hogy Bogi várja szüleit a játszóházban :) Kiderült, hogy történt egy kis baleset, mivel játék közben összefutott egy kisfiúval. Többször is elmondta nekünk, hogy nekijött egy kisfiú ..., de persze később elmondta, hogy ő is futott és a kisfiú is, szóval a játék hevében összeütköztek.

Kis kitérővel hazamentünk ebédelni, de Bogi olyan fáradt volt, hogy inkább aludt.

Alvás után jött az ebéd, a szülinapi torta és persze az ajándékok. Mikiegeres illetve miniegeres pizsama, mikiegeres bögre, mikiegeres papír zsebkendő, mikiegeres kulacs és két Anna és Peti könyv. Az ajándékok tesztelésében Detti is segített.

Ebéd után európa napra mentünk, ahol Bogi festett, majd bement egy ugrálóvárba. Hát az ugrálóvár is veszélyes üzem :), pár perc ugrálás után neki is esett egy kisfiúnak. Szerencsére volt még játék, így továbbmentünk és azokkal játszadoztunk egy keveset.

Hazafelé beugrottunk a pesti nagyszülőkhöz, ahol szintén repkedtek az ajándékok. Mártától például egy mikiegeres vagy miniegeres - nem ismerem megy :) - párnát kapott. Hiába, ő most a nagy kedvenc.

Este még sokat játszottunk, majd alvás előtt az új Anna és Peti könyvből olvastunk fel pár mesét és már csukódott is le Bogi szeme.

 

 

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

 

Már vártam ezt a napot. Oly sokat meséltek Anyuék róla, hogy milyen jó lesz, ha majd bölcsődébe mehetek. Nyáron sok helyre elmentünk, megnéztünk pár helyet, de akkor még nem látszott mi ez.

Nem úgy, mint ma! Korán keltem, talán azért is, mert izgatott is voltam, hogy milyen lesz. Reggel csak egy kis tejcit ittam és már öltöztem is.

Anya és Detti kísért el és egész nap velem voltak. Nem érkeztem elsőnek, így sok velem egykorú kislány és kisfiú várt már ott. Bementünk Anyuval, körbenéztem, hogy mi hol van. Anyu megmutatta a játszószobát, mosdót ahol fogat is mosunk majd és bejött velem játszani.

Az elején még Dettivel és Anyuval játszottam, de a reggelinél már a többiekkel ültem egy asztalhoz. Finom reggeli volt, szalámis kenyér és tea ha jól emlékszem. Még sosem ettem egy asztalnál ennyi gyerekkel, nagyon érdekes volt. Saját kis székem és asztalunk volt, pont az én méretem.

Később kimentünk az udvarra csúszdázni, mászókázni és homokozni. Találtam egy érdekes lépegetőt is és az egyik Óvónéni segített is menni vele egy kicsit.

Eljött a dél, sorba álltunk az ebédhez. Leves volt húsos palacsintával. Olyan mintha, tudnák, hogy mit szeretek :)

Jól éreztem magam, de aludni már nem maradtam ott, talán majd legközelebb.

Mai képek >> itt <<

 

 

 

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

 

Tegnap este Bogi szépen letörölgette a csizmácskáját és Dettiével együtt kikészítette a bejárati ajtóhoz. Énekelt hozzá egy kicsit, így várva a Mikulás bácsit még lefekvés előtt.

Reggelre meg is lett az eredménye, Bogi és Detti is kapott egy-egy csokit a csizmácskákba rejtve.


Itt járt a Mikulás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon örült Bogi, mondta is, hogy nézd Apa, nézd, coki :) A csoki mellett volt egy virgács is, de Bogi megállapította, hogy nem az öve, mert Bogi jó.

A találkozás Mikulás bácsival nem jött össze, bár Bogi hallotta mikor megjött, kopogott csak nem értünk oda. Sebaj mondtam, aki ilyen jó kislány, ahhoz talán még személyesen is eljön, ha a többi gyereknek is elvitte már az ajándékokat.

És így is lett. Este vacsora közben egyre erősödő ho-ho-ho-hó hangokat és mozgást hallottunk a bejárati ajtó felől, nem volt más, mint a Mikulás bácsi. Bogi az elején megilletődött kicsit, de látta, hogy Detti milyen vidáman fogadta a Mikulás, aki egy szaloncukrot adott neki. Ezután Bogi is felbátorodott és odament a tábla epres csokiért. Csodálkozva nézte Mikulás bácsit és egyre szorongatta a tőle kapott ajándékot.

A Mikulás zsákjában volt még egy róla mintázott csokimikulás, hogy legközelebb az elején se ijedjen meg senki. Emellett még volt egy kicsi rénszarvas is, hogy megmutassa milyen állatok húzták a szánját, ami az utcán maradt. Gyorsan sietett is, sok dolga volt még estére, többek között Ferihez is szeretett volna beugrani.

 

 

 

 

 

 

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.