Bak Boglárka - Az élet most kezdődik...

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik... Baba Blog

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főmenü Tag Menü
babaúszás


Bogika ma először volt úszósuliban. Már az elején csukogatta a szemét, de a végére úgy elfáradt, hogy az öltözőben már el is aludt. Mondjuk nem csoda, hiszen fárasztó a kiskacsák üldözése.

>>>képek<<<.

{affiliatetextads 2,,_plugin}

 

Régóta terveztük, hogy Bogit elvisszük úszóiskolába, mert hát nem lehet elég korán kezdeni, és ugye egy "Balatoni lánynak" illik minél hamarabb megtanulni úszni.

Összeszedtünk magunk, beültünk az autóba a többiről pedig beszéljenek a >>>képek<<<.

autoban_20110515_2093674030

{affiliatetextads 2,,_plugin}

 

Nyári szabadság zárásaként 3 napot Cegléden töltöttünk egy nemrég épült szállodában. Mivel szép nagy medencéje volt, ahol babaúszást is szoktak tartani, remek alkalomnak tűnt az úszás kipróbálására.

uszas_20110427_1869955893

Bíztunk benne, hogy Bogi ezt talán szeretni fogja és megváltozik a fürdésről alkotott véleménye is. Összeszedtük hát minden bátorságunkat, beöltöztünk fürdőköpenybe és irány a wellness részleg. A liftig minden tökéletes volt, majd Bogi olyan sírást rendezett, hogy nem is értettük. Már arra is gondoltunk, hogy a rajtunk lévő fehér köntös miatt valami rossza kórházi élmény jutott eszébe. Beletelt egy kis időbe mire sikerült megnyugtatni és ismét a medence felé vehettük az irányt. A kis idő szokás szerint egy órát is jelenthet, főleg ha alvásról van szó, de most 15-20 perc elég volt :)

A medencénél viszont rögtön fejest ugrottunk az élvezetekbe és Eszti bement Bogival a medencébe, hogy a lába belelógjon. Miután ez sikeres volt, különösen nem zavartatta magát Bogi, én következtem. A medence szélén álló Eszti biztatás mellett nyakig mártóztunk :)

Persze más izgalmak is történtek, mint például az ötlöztetés :))

triko_20110427_1588443411

Na jó, ez így nem teljesen igaz :) , de mindig történt valami vidámság.

Szombaton végig esős időnk volt ezért felváltva átmentünk a szomszédos gyógyfürdőbe masszázsra. Eszti kezdett egy lávaköves masszázzsal, így én játszottam Bogival. Egyszerű alvósnak indult, de miután felébredt nagyon beszédes kedve volt. Formálta szépen a betűket, szavakat, gyakorolta a hangsúlyokat :) Volt ott minden szokásos, eeeee, ööööööö és persze grgrgrgr. Egyszer viszont arra lettem figyelmes, hogy azt mondja bejből, majd megint beeejbőől és még hosszabban és hangosabban beeeejjbőőőől. Olyan aranyosan mondta, előkerestem hát gyorsan a kamerát, hogy felvegyem. Persze mikor felé fordítottam a kamerát, csak mosolygott bele és a szokásos gügyögéseket mondta. Nagy bánatomra azóta sem volt bejből :)

Hazafelé tettünk egy jó nagy kört. Elmentünk az abonyi magánállatkertbe, amit persze Bogi végigaludt, de legalább nekünk tetszett. Állatkert után beültünk ebédelni, amit persze Bogi végigsírt. Milyen szép is lett volna fordítva, az állatkertben ha ébren lett volna, ott biztos nem sír hanem leköti a sok látnivaló.

Megkerestük a csodatévő dombot Tápiószentmártonon és sétáltunk egy nagyot. Itt is volt egy kis állatkert, ezt végre Bogi is láthatta.

Az autópálya helyett kis mellékutakon mentünk haza, ezáltal gyönyörű motoros utat fedeztünk fel a későbbiekre.

 

{affiliatetextads 4,,_plugin}

 

 


Powered by Tags for Joomla

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

WebBaba Blog

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 34

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ferrihu1/public_html/elindulo.hu/babablog/modules/mod_affiliatetextads/mod_affiliatetextads.php on line 72

Google +1 Button
 HUMOR+VICC Hírlevél

Bak Boglárka - Az élet most kezdődik

FotoBlog.Elindulo.Hu

LinkTÁR-TOP

eXTReMe Tracker

 

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...

Andy-Europa Top 50


Annika Kepeslap
Multicenter Toplista Linklap, Kategorizált toplista gyűjtemény, amellyel gyorsan és egyszerűen tudsz látogatókat csalogatni az oldalaidra.